Takkformaten

Tilbud på bøkene "Takk for maten"

Takk for at du viser interesse for bøkene mine:-)

Du kan lese mer om både "Takk for maten?" og "Takk for maten!" litt lenger ned på siden.

Bøkene koster veiledende 379 pr. stk. Men dette tilbudet til deg er på 300 for en bok og 500 for to bøker inklusive porto.

Med ønske om riktig god lesing. 

Bilde med dress.jpg




Eva


Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Customer

Order summary

Tilbud på bøkene "Takk for maten"

NOK 300
Total due NOK 300

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Litt om bøkene "Takk for maten?" og "Takk for maten!"

"Takk for maten? Hvorfor og hvordan maten du får kjøpt i norske butikker, gjør deg syk." kom ut i 2015, og blir stadig mer aktuell. Det blir heldigvis stadig flere som ønsker å vite hva det er i maten. Professor Tore Midtvedt  som skrev forordet til boka når den kom ut -  har vært en av de få som har vært opptatt av dette lenge. Den prosesserte maten i norske butikker gjør oss dessverre syke fordi den er tilsatt mange stoffer som ødelegger tarmslimhinna og gjør livet vanskelig for de bakteriene vi bør ha der. Dette går i aller høyeste grad ut over vår fysiske så vel som vår psykiske helse

Matmyndighetene (Mattilsynet og Helsedirektoratet) har uttalt at jeg driver skremselspropaganda og at det jeg sier ikke er tilfelle hver gang jeg har kommet ut i media. For to år siden måtte Mattilsynet innrømme at mine utregninger i forhold til innholdet av konserveringsmidler i maten medfører riktighet. Eller rettere sagt: Mattilsynet måtte innrømme at mine utregninger var for snille. At virkeligheten er enda verre enn min "skremselspropaganda", Dette kommer fram i en artikkel i REN MAT. Du finner artikkelen i REN MAT som PDF- vedlegg i artikkelen  min som heter Ødela jeg leverposteien?  her på min nettside.

Ønsker du utfyllende, grundig og lettlest informasjon om det som skader tarmen og derved hele deg, er Takk for maten? midt i blinken.

Du kan lese mer om boka "Takk for maten?" her.

 "Takk for maten! Boka som tarmen din har ventet påkom ut i november 2017.  Den handler om alt du kan gjøre for å få god tarmhelse. Boka har i tillegg til en grundig omtale av ulike matvarer, og 50 oppskrifter. Det som skiller denne boka fra andre bøker som har kommet i den siste tiden om det samme temaet, er at det i hver oppskrift står hvorfor ingrediensene er bra for tarmen og tarmbakteriene med en henvisning til hvor i boka det står mer om hver enkelt ingrediens. Alle oppskriftene er uten melk, hvete, egg og sukker.

Du kan lese mer om boka "Takk for maten!" her

Jeg er glad du vurderer å kjøpe en eller begge mine bøker og jeg håper at de vil gi deg mye inspirasjon og glede.

Det er positivt å tenke at kunnskap om hva som er i maten og hvorfor, er kunnskap som bidrar til at det er mulig å ta bevisste valg når det gjelder hva vi vil spise og ikke. Det er dessverre mange i Norge som har problemer med fordøyelsen, og derved ofte med helsa generelt. Og disse bøkene er skrevet for å rette opp i dette.

Du har selvfølgeleig 14 dagers angrefrist ved dette, som ved alle andre kjøp. Slik kan du se bøkene før du endelig bestemmer deg.