Takkformaten

"TAKK FOR MATEN" et tilbud

Er du opptatt av sammenhengen mellom maten du spiser og helsa - både fysisk og psykisk helse?

Da kan muligens den ene eller begge mine bøker være et godt tips.

Veiledende pris er kr 379 pr bok. Du får de nå for kroner 200 pr bok + porto. Ønsker du å kjøpe flere bøker, for eksempel til julegaver, så skriv til post@takkformaten.biz  

 

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participant

Order summary

"TAKK FOR MATEN" et tilbud

Bøkene "Takk for maten" og "Takk for maten!"

NOK 300
Total due NOK 300

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Litt om bøkene "Takk for maten?" og "Takk for maten!"

"Takk for maten? Hvorfor og hvordan maten du får kjøpt i norske butikker, gjør deg syk." kom ut i 2015, men den blir stadig mer aktuell.

Stadig flere blir opptatt av å spise rein mat som gir god helse - og stadig mer forskning viser at tarmbakteriene - mikrobiomet vårt - er meget viktig for å ha nettopp en god  helse! Professor Tore Midtvedt som skrev forordet til boka når den kom ut, har i mange 10-år vært opptatt av dette. Men først i 2007 begynte forskningen for alvor - og de siste årene har dette vært et av de mest populære forskningsområdene. Jeg må få lov til å si at innholdet i boka mi fra 2015 blir bekreftet  av den nye forskningen: Den prosesserte maten i norske butikker gjør deg syk fordi den dreper bakterier, skader tarmen din og kan gi lekk tarm. Stadig mer forskning viser også det jeg hevdet i 2015 - at konserveringsmidlene som finnes i det meste du spiser, dreper bakteriene i tarmen din. Det vil si ødelegger grunnlaget for god helse

NRK har også vist filmer vedrørende skadelige stoffer i maten. Gull i tarmen ble sendt flere ganger i reprise og viser hvordan fortykningsmidlene irriterer tarmen og skader bakteriene. 

Ønsker du utfyllende, grundig og lettlest informasjon om  alle tilsetningsstoffene og andre ting som skader tarmen, er "Takk for maten?" midt i blinken for deg og de du ønsker skal få informasjon om dette!

Du kan lese mer om boka Takk for maten? her.

VAR DET MYE NEGATIVT? Da kan du lese litt om bok nummer 2:

 "Takk for maten! Boka som tarmen din har ventet på" kom ut i november 2017.

 Den handler om alt du kan gjøre for å få god tarmhelse. Boka har i tillegg til en grundig omtale av ulike matvarer, 50 oppskrifter. Det som skiller denne boka fra andre bøker som har kommet i den siste tiden med samme tema, er at det i hver oppskrift står hvorfor ingrediensene er bra for tarmen og tarmbakteriene med en henvisning til hvor det står mer om hver enkelt ingrediens. Alle oppskriftene er uten melk, hvete, egg og sukker.

Ønsker du utfyllende, grundig og lettlest informasjon om alt det som kan utvikle mikrobiomet ditt i riktig retning og reparere tarmen din, så er "Takk for maten!"  midt i blinken for deg og de du ønsker skal få informasjon om dette!

Du kan lese mer om boka "Takk for maten!" her


Med ønske om riktig god lesing. 

Bilde med dress.jpg




Eva

Du har selvfølgeleig 14 dagers angrefrist på dette, som på alle andre kjøp. Slik kan du se bøkene før du endelig bestemmer deg.